(Ön)Tárgyiasított nők

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > longdongsilver > 162

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

longdongsilver blogja


Frappáns és meglepő cím, a tartalom lesz őszinte :)
Mert kell egy hely agymenésemnek és ami épp eszembejut vagy szénné röhögöm magam:)

[Gyk és a zinteligensek kedvéért.: irónia és görbetürkör]
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
(Ön)Tárgyiasított nők
#162 2018-10-06 16:02:52
Volt egy megállapításom, ami érdekes "vitába" torkollott.
Van egy nagyobb fórum, melynek egyik szekciójának témája az erotika, jó sok témával. Az egyik témában, hölgyek mutatják meg magukat, az utóbbi időben erősen megváltozott a képek jellege és minősége.
Kifejtem, az igényesen megkomponált erotikus képekből pőrén kitárulkozás lett.
Persze a hím egyedek cuppannak rá, de ettől még kikívánkozott belőlem, hogy mekkora lett itt a változás és szerintem a régi képek jobbak voltak, mint az új testrések totálba fotózása. Vagy nagyon rosszul vagyok összerakva és engem nem indít be, nem találom vonzónak és csak azt látom, hogy a nő maga szerint egy pina, két mell és egy segglik, amit persze bizonyos körülmények közt nem rossz az embernek magáévá tenni, de semmivel nem több, mint egy reklám újságban egy üveg ital vagy egy kocka sajt. Egy valami, amit megszerezhetsz és ezt kapod.
Szerintem ez saját maguk tárgyiasítása... pont...

24 hozzászólás |

Hozzászólások

longdongsilver#162#24 2018-10-08 19:16:46
#zsoffi: trollkodni jó pedig :D csak nem mindenki tudja jól csinálni :)
zsoffi#162#23 2018-10-08 19:05:20
#longdongsilver: Hát igen, az interneten vagy sokkal jobbnak vagy sokkal szemetebbnek mutatják az emberek magukat, de még véletlenül sem a valódi arcukat. Elég a sok szentfazékra és a rengeteg trollra gondolni... :) 
És akkor még nem is említettem az egymás mellett elbeszélést aminek nagyon jó példája itt lentebb is olvasható. :D
longdongsilver#162#22 2018-10-08 18:52:07
#zsoffi: na igen, ez az internet már nem az ahol én a 14,4k modemmel kezdtem. Akkor még úgy viselkedtünk a virtuális térben, ahogy élőben is tennénk (na jó mondjuk 80%-ban :D ) és én most is így teszek - csak néha szemetebb vagyok, egy pöttyet :D
longdongsilver#162#21 2018-10-08 18:50:05
#lexus: akkor irány vissza az alsós osztályok valamelyikébe :D
lexus#162#20 2018-10-08 17:53:50
Zsoffi! Nem tudok írni!!!
zsoffi#162#19 2018-10-08 17:52:56
#pandora: Minden szavaddal egyet értek, ezt elég pontosan megfogalmaztad! :)
Amit én próbáltam elmagyarázni az sokkal egyszerűbb! Röviden és tömören: Aki korpa közé keveredik ne csodálkozzon ha meg eszik a disznók... Vagy valami ilyesmi! :D 
pandora#162#18 2018-10-08 17:06:37
Furcsa egy vita. :o  :o  :o 

Nézzük az analógiát a valósággal. Vannak kalandok, flörtök IRL? Persze, hogyne lennének! Nem mindenki mindig komolykodik, mindig is volt, van, és lesz is igény lazább dolgokra. A flört megfelelője a szexi kép, szép fehérneműben, vagy egy-egy testrészlet látszik is nem is módon, vagy legfeljebb egy ízléses aktkép.

De könyörgöm, nézzük már meg, miről is vitázunk, mi a megfelelője a tártlábas punci és farokképeknek?!
Az, amikor egy pasi az utcán a farkát markolászva füttyög a nők után, illetve nőnél az, ha kiállna a sarokra, vagy egy kamionparkolóba.

Most komolyan?! Tényleg van aki úgy gondolja, hogy az ilyen viselkedés elfogadható, pláne vonzó bármilyen relációban?! 

Életszerű, hogy a pasi odakiabál egy nőnek hogy "hé, ott leszek a bokor mögött ha van kedved megduglak, addig is elkezdem verni, nézhetnéd" - a nő meg repesve szaladna?! Természetesen mindezt eltakart fejjel. Hát nem hinném. :D

És fordítva. Nem kell ahhoz hogy a pasi feleséget keressen, hogy egy rejtélyes, izgalmas, csábító nőt akarjon, hogy végig akarja játszani a játékot, hogy az oda vezető utat is akarja. És ne feleljen meg neki a "hé, itt a puncim megdughatsz ha x centi fölötti a farkad". Egy normális lelkületű férfi ettől nem fog felizgulni inkább kiábrándul.

*Szerintem az ingyenprostiskodás és a szatírkodás NEM flört, hanem szimplán közönséges, sarki, lepukkant, igénytelen, ízléstelen viselkedés.*

És akik teszik, mindig arc nélkül teszik, és nem is fognak találkozni. Találkozni csak azok fognak, akik előtte vállalható dolgokat tesznek, mondanak, mutatnak. A tártláb és a farok nem ilyenek, hiszen IRL sem így flörtöl senki, hát ezek a virtuális szatírok, akiket ennyi elégít ki, általában maradnak is a neten az arctalanságuk mögött. 
zsoffi#162#17 2018-10-08 10:05:14
#borzaslany: De, de értem és egyet is értek.... :)

Csak én arra próbálom ráirányítani a figyelmet (sikertelenül), hogy ez a téma időről időre felmerül és bár mit is teszünk, a pasik küldeni fogják a farkukat és bizony köztünk is lesz aki kiteszi az "árúját"... valamint, hogy egy szexoldalon erre nem kell rácsodálkozni, mert bizony ahogy írtam ez nem ördögtől való cselekedet! Régebben én is folyton vitáztam, kiakadtam a sok értetlen, agresszív, sokszor unintelligens farokküldöre, de ma már nem teszem, persze ettől még zavar! Nőket meg nem nézegetek szóval arról nem nagyon tudok nyilatkozni, esetleg magamról. És azt is tudom és elismerem, hogy volt már rá példa, hogy én is többet mutattam a kelleténél. Mondjuk én elég régóta bdsm kapcsiban élek ahol néha felül íródnak az illem szabályok. :P :)  
borzaslany#162#16 2018-10-08 09:27:24
#zsoffi: Tényleg nem érted.....

Bármennyire is szexoldal, szeretném én eldönteni mi is kell nekem. Igenis ne tolja kéretlenül a farkát  a képembe, nem izgat a letolt gatyás kép. Ugyan úgy nem értem azokat a hölgyeket se akik kirakják a kirakatban amijük van. Ízlések és pofonok. Ezzel, az ilyen képekkel tárgyiasítják magukat. Vállalva, hogy belőlük lehet válogatni és szerintem könnyebben is kaphatóak egy kis kalandra. Ezzel elérve azt  a pasiknál, h minden más nőről azt gondolják Ő is csak egy darab az "Ingyen punci katalógusból"azonnalra.
Pedig sokan vagyunk itt akik azért némi intelligenciát is szeretnék és nem csak azt hallani, hogy gyere cica megb...lak :)
zsoffi#162#15 2018-10-07 17:17:56
Még egy gondolat és nem írok ide többet! :)
Mikor regiztem tisztában voltam azzal, hogy rendeteg nemi szervet fogok itt látni, minden féle pozícióban és formában. Fel voltam készülve a priviben kapott milliónyi férfi hímtagra is... :P
Nem tudom aki itt ezt kifogásolja és meg van ezen döbbenve az kiscicás, nyuszikás vagy Spongya Bobos fotókat várt e? 
zsoffi#162#14 2018-10-07 16:53:22
#longdongsilver: Valamit félreértetek, vagy én magyarázok érthetetlenül! Én mindkét nemet kritizálom, hiszen ugyan úgy közönséges az a rengeteg pasi is aki kéretlenül küldi a farkát, minden köszönés, bemutatkozás nélkül. Ugyan akkor ez persze természetes, de ha egy nő kiteszi amilye van akkor már morogtok és kurváztok. De már 100 adszor írom, hogy ez egy szex oldal és itt bizony ez elő fog fordulni, ha én sikítok mérgemben és te 1000 blogot írsz róla akkor is. Csak halkan kérdezem, aki ezen fennakad az miért nem az Elit társkerin nézelődik??? :) 
stormborn#162#13 2018-10-07 16:46:39
#zsoffi: Hol írtam én olyat, hogy büszke vagyok a farkamra, és ezt valamilyen emberi minőségnek tartom?!

Nagyon vakon vagy velem kapcsolatban, és elég sok sérelem van benned. Kérlek próbálj már meg kicsit arra koncentrálni, amit én írok. Eléggé szomorú, ha számodra azt jelenti a férfi, amit most ebben a rövid monológban leírtál, kívánom, hogy találkozzál jobbakkal, mert ez az alja.

Pontosan ezért jó a példám, mert ebben a folyamatban az fejeződik ki, hogy a nők átvették a férfiak rossz szokásait. Ugyan kinek lenne ez valójában jó?
Ezek pedig kifejezetten nem egyéni, hanem társadalmi szintű problémák. 
longdongsilver#162#12 2018-10-07 16:44:56
#zsoffi: nem a testrésekkel van bajom... szerintem nem mindegy a csomagolás.
A hentes, az igen, bassza ki az árút az asztalra, hogy lássam, hogy milyen - szó szerint, mert akkor látszik, hogy mennyi vizet fecskendőzött bele...
De egy ízléses fehérneműben, egy jól elkapott többet ér szerintem, pláne ismeretlenül, még ha nem is akar többet, mint egy faszt a combja közé. Így egyszerűen közönséges, mégha az embernek néha szüksége van egy "egyszerű" baszásra is.

Kb úgy vagyok ezzel, mint a pornófilmekkel és fotózással, köze nincs a szexhez.

Vagy egy másik példa, valaki panaszkodott, hogy egy értelmes embert keres, de egyszerű üzeneteket kap csak, hogy megbaszhatják-e meg jól szopsz? Megnéztem a lapját. Semmi szöveg és két lukban három vibri. öööh, mit is várt? 
zsoffi#162#11 2018-10-07 16:30:39
#stormborn: Ezek egyéni, egyénre szabott problámák miket példának hozol, és mint tudjuk minden ember más. :) 
Amúgy én örülök annak a ténynek, hogy mi nők egyre többen megismerjük a saját testünket és büszkék vagyunk a nuninkra is, mert a férfi fallosz túl van már misztifikálva, és ti persze büszkék vagytok rá, mintha azzal emberileg és mindenhogy többek lennétek! Pedig nem vagytok többek, ugyan annyiak vagytok mint mi, csak nekünk más van ott! Ezért a közönségesség az NEM elfogadható egyik nem részéről sem! A példád pedig nagyon rossz, mert a nőket elítéled, pedig évezredek óta nektek dicsőség ha minél több nőt megkaptok, és ezzel még dicsekedni is menő ugye? Ha mi tesszük ugyan ezt az "elkeserítő"... ( A rohadt kurvája, ugye? ) 
stormborn#162#10 2018-10-07 16:18:27
#zsoffi: Én nem mondtam, hogy probléma, ha azt látok, csak azt, hogy ez számomra szexuálisan meg sehogyan máshogy sem vonzó, így sajnos csökken a vadászterület...

A szépségversenyről még nem hallottam. 

Például az is egyre gyakrabban fordul elő a környezetemben, hogy egy csaj büszke arra, hogy egy általa jóképűnek tartott csávónak felajánlotta magát, az pedig megdugta egy éjszakára. A csajszi meg büszkén hangoztatja, hogy hát ő nem gondolta volna, hogy egy ennyire jóképű csávó egyszer majd megdugja őt...
Ez sem ördögtől való, de mocskosul elkeserítő, hogy ilyen irányba haladnak a dolgok.
zsoffi#162#9 2018-10-07 16:06:52
#stormborn: És mit szólsz ahhoz amikor az eropolis nuni szépségversenyt tart? :) Mert volt már erre többször is példa... Mondom én nem a véleményeddel vitatkozom, hanem azt mondom itt az ilyesmi igenis előfordul és ez nem ördögtől való dolog. :) Ha véletlen sem szeretnél nunit látni, nem szex oldalon kell nézelődni. :)
stormborn#162#8 2018-10-07 16:01:45
#zsoffi: Hogy jön ide a tolerancia? Nem szólok be neki, egyszerűen csak végtelenül közönségesnek tartom és kicsit sem izgató. 
Számomra nem attól izgalmas a szex, hogy egy kvázi katalógusból kiválasztok egy számomra megfelelő darabot, akinek ismerem/látom minden paraméterét és aztán kipróbálom, hogy valóban jó-e. Így autót választ az ember, nem szexpartnert. 
Szerintem senki sincs megbotránkozva, úgy tűnik nem ment át az üzenet lényege. Nem megbotránkoztató vagy polgárpukkasztó, egyszerűen csak elkeserítő és kiábrándító.
zsoffi#162#7 2018-10-07 15:56:56
#stormborn: Hát nem tudom...az elite társkerin biztos nem látod a nők nuniját, de egy szex/pornó oldalon lehet még az is belefér. :P Nem védeni akarom nőtársaimat, de legyünk már tisztában azzal hol is nézelődünk és miért pont ott... :P Mondjuk engem sem érdekel az a pasi aki kérés nélkül küldi a farkát, de nem is vagyok rajta megbotránkozva.... :) Ez egy szex oldal, legyünk toleránsak.... 
stormborn#162#6 2018-10-07 15:49:56
#zsoffi: Szerintem (remélem) a szerző arra akart utalni, hogy még alkalmi jelleggel sem izgató, ha egy nő a pinájával árulja magát. Nekem biztosan nem kellene csak szexre sem, mert igénytelen, és semmi titokzatosság, nőiesség nincs benne. Valóban csak egy darab tárgy. 
A "teljes kitárulkozást" meg kell hagyni a valóságnak. 
borzaslany#162#5 2018-10-07 15:14:15
#zsoffi: Igen, sajnos ez a jellemző.
Én még karácsonyi üdvözlet mellé is kaptam :)
Szeretem amikor kamerába mutatja meg magát valaki és csak a farka van amivel épp játszadozik. 
Ezért jó ideje már nem nézek meg senkit aki ott akarja megmutatni magát.
zsoffi#162#4 2018-10-07 07:49:30
#borzaslany: Hát ez az, egész farok "gyűjteményem" van már, szerintem több százat küldtek csak úgy kérés és minden előzmény nélkül. :D
Sokszor még egy SZIA-t sem írnak csak "arcodba tolják" a farkukat... :D  
zsoffi#162#3 2018-10-07 07:37:31
Hmmm...., aki mindent megmutat, az nyilván nem is tartós kapcsit keres vagy nem érzéki erotikával átitatott fülledt estét egy bárban, hanem b@szni akar. Lehetőleg és/vagy gyorsan vagy bár mikor. Ennek rengeteg oka lehet és ezért nem elítélendő, inkább céltudatos. Ettől ugyan olyan nő mint az aki csak bundában fotóztatja magát. És igen, tapasztalatból írok, mivel már én is voltam így...az okokat és miérteket most nem fejteném ki. :) (Amúgy engem nagyon beindítana egy kocka sajt, mert elég ritka...és szeretem a sajtot...nyami.) 
longdongsilver#162#2 2018-10-06 17:06:40
#borzaslany: Nem nézegetem őket se itt, se máshol... de dettó ugyanez/ugyanaz a véleményem mindkét nemről
borzaslany#162#1 2018-10-06 16:39:15
Hmmm.... és akkor a pasik meg csak  faszok?
Csak ne lenne annyi hetero pasinak popsi mutogató képe :)



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3730BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba103130Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1010Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő

#chatsex100Gloryhole, strapon minden ami szex
Ajánlott szobák
#homo_szoba6450Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5260Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok300Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3220Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.