Milyen a jó első levél

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Milyen a jó első levél
Ahogy sok más oldalon, itt is azt tapasztalom, hogy nem kapok választ az elküldött es elolvasott leveleimre. Én rontok el valamit? Vagy annyi levelet kapnak a nők hogy nem tudnak mindre válaszolni? Várom a hozzászólásokat, főleg a hölgyekét.
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
tildi54#112018-07-20 22:28:34
A jó első levél  lényege hogy a célszemély valóban cél legyen! Ehhez fontos hogy elolvasd az adatlapját és biztos légy abban hogy valóban kíváncsi rád.Bármilyen oldalon akarsz ismerkedni fontos hogy udvarias légy, és őszinte. Figyelj a helyesírásodra. nem kell rögtön a farkad méreteiről írnod. Próbálj meg kedvesen udvarolni.remélem ez még ma és itt ia működik.Sok sikert.Üdv Tilda.
sexninja35#102018-06-14 14:22:52
Válasz a(z) 9. üzenetre:Bámulatosan jó az eszmefuttatásod és azt kell mondjam hogy átgondolva, nem is tudok belekötni, persze nem is akarok. Több ilyen nő kellene az  oldalra mint te.
pandora#92018-06-14 13:31:34
Válasz a(z) 8. üzenetre:
Szerintem ez így nem igaz. Ha a kereslet-kínálat passzolását nézzük, akkor más a helyzet.

A nők saccolva is kb 90%-a valamiféle *kapcsolatot* keres, és nem lélektelen testiséget. Lehet az elköteleződés nélküli, barátság extrákkal, de kapcsolat. Mert a női személyiségre ez jellemző. Ha sarkítani akarok, érző szívet + gondolkodó agyat + kemény farkat *egyben*.

Azonban ez a három dolog itt (és az "ilyen" oldalakon) egy személyben jó ha a férfiak 10%-ánál van meg. Egy-kettő hiányzik belőle, és úgy már nem teljes értékű az a férfi egy nő számára. Nem érdekli. Az a 10% akinél megvan, szerintem kevesebb, mint a nők 90%-a. Szóval valójában kevesebb a férfi mint a nő. :)

Hogy az eredeti fórumtémához is hozzászóljak, én kaptam már olyan levelet, amire azonnal válaszoltam, anélkül hogy megnéztem volna az adatlapon magasságot, súlyt, életkort.

Szerintem a jó első levél nem hosszú, laza, érdeklődő, nincs benne megemlítve a szex, és kapcsolódik vagy a nő reglapjához, fotójához, vagy bármilyen egyéb megnyilvánulásához. Indirekt. A célirányos nyomulás kiábrándító, még akkor is, ha ez egy "szexoldal". Az hogy szexpartner kereső, egy nőnél semmiképpen sem jelenti azt, hogy az emberi oldal kiesik. A sorrend akkor is ugyanaz, és attól hogy elköteleződésmentes, az utat az ágyig sem lehet lerövidíteni. Nem életszerű. A nem életszerű dolgokra meg mit írna az ember?! Hogy szállj le a Földre? :D


sexninja35#82018-06-13 18:40:12
Köszönöm a hozzászólásokat. Ezek szerint mindent jól csinálok, egyszerűen csak túl sok pasi és túl kevés nő van regisztrálva az oldalon. Ahogy minden más hasonló oldalon is.
patryk#72018-05-19 13:54:35
Egyet megtanultam, ha bejössz valakinek, akkor bejössz, ha nem, nem.
A fele, amiket ide leírnak felesleges. Full Igényeket támasztanak, aztán úgyis a szex a lényeg.
Olyan az egész, mintha a Mcdonalds 5 Michelin csillagot kapna, akkor is csak Mcdonalds marad.
Nem kell kő bunkónak lenni ezt aláírom. Egyes szavak és elsőre a "jaj, de meg...nálak", nem nyerő és proli.
De, ezek az elvárások, amiket ideírnak meg a másik fele. Elvárják, hogy egyedi neki szóló levelet kapjon, metafórákkal, és olyan allegóriákkal, hogy Karinthy ehhez képest alsótagozatos íródeák. Vicc az egész. Ha bejössz valakinek, akkor bejössz, ha meg nem, akkor a fejed tetejére is állhastsz, tökre mind1, mit írsz.
Hagyd ezeket, légy egyedi és ha, ha egy nő ezt értékeli, beszélgetni fogtok, ha meg nem, akkor nem. Légy férfi és hagyd az olyanokat, akik válaszra sem méltatnak. Találsz majd olyanokat akik igen, és leglább, a +1 szintje megvan.
Nem keresek itt pasit, de sok pasi hív privire, és minden egyes esetben veszem a fáradtságot, hogy válaszolok, hogy "sry, de nem keresek pasit, és találd meg, akit keresel". 1 mondat, nah ennyi is elég. ehhez kéne itt felnőni. 
Üzletember vagyok és nálunk alap, hogy válaszolunk mindenre, röviden tömören, de megtiszteljük a másikat 1 válasszal.
Sokat is írtam, légy egyedi és ne a nőktől kérj tanácsot. Főleg ne olyanoktól, akik nem válaszolnak.
Aki meg igen, T.K., ott ugyis tudni fogod, mehetsz e tovább. Ha meg találsz 1 normális nőt, azt meg érdemes megbecsülni a maga szintjén.

 
amerikai-pite#62018-05-16 22:21:35
ja igen, nem "szívesen megismernélek", hanem "szeretnélek megismerni" hiszen nem teszel neki szívességet ezzel, ugyebár :)
amerikai-pite#52018-05-16 22:18:14
szia, feltétlenül mutatkozz be röviden pl Gábor vagyok, budapesti elvált mérnök, 7. ker.-ben élek, jelenleg kötetlen kapcsolatot keresek, megtetszett a bemutid/fotód (csatolj arcos képet, adatlapod legyen kitöltve), szeretnélek megismerni, elérsz a ..... mailcímen, izgatottan várom válaszod
esther#42018-05-15 13:58:34
A jó levél számomra egyedi, mindenképpen utal a lapomon olvasottakra, tehát nem bekopizott, hanem nekem szól.
Van benne némi humor,mondjuk-az nálam mindig bejön, ha valaki meg tud mosolyogtatni. :) 

Inkább egy felvetés legyen arra vonatkozóan, hogy az elkövetkezőkben legyen ismerkedés, levelezés, beszélgetés. Így érzem azt,hogy az én válaszom/döntésem  is  fontos, nem csak a levél írójának az akarata számít.

Soha de soha ne részletezze azt, hogy "mit tenne velem", mert az borzasztóan hiteltelen.És taszító is egyben. Azt az érzést kelti, hogy mindegy ki vagyok, hogy nézek ki,mit gondolok...legyen egy elérhető nemiszervem és pont.
Bocs,hogy ezt így kiemelem, de ez nagyon gyakori hiba első levélben. :/

És nekem az sem kell, hogy valaki litániát írjon magáról. Elég pár alap infó, a többi meg úgyis kiderül...vagy nem. :vigyor:   
tabea#32018-05-15 10:49:01
A legáltalánosabb "hibák"
- megnyitom, már a levél hosszából látom, hogy ez egy előre megírt szöveg, amit szinte biztos, hogy napi szinten küld el 10 nőnek minimum.
- Hello, szia, üdv, bas.om a szádat vagy egy hé legalább legyen már a leveledben
- ne kedvencelj, ha se képed, ha csak fasz képed van a kedvencek közt vagy ha a kedvencelés után nem írsz egy két sort, hogy tudjam hova tenni a dolgot
- ne kérdezd meg hogy vagyok, úgyis csak egy kösz jól választ fogsz kapni, nem fogom leírni, hogy leszakad a karom, mert galuskát szaggattam
- ne küld el az első levélben a telefonszámodat, úgysem foglak felhívni 
Nem egyszerű egyedinek lenni, de megéri! Sok sikert  :D 
pasi3ker#22018-05-15 00:00:32
Nézd! Anno én is felturbóztam magam hasonló dolgon. Jómagam azt sérelmeztem leginkább, hogy el sem olvasnak.
Valójában pedig érthető a dolog (persze ettől még nyilvánvalóan rosszul esik ha válaszra sem méltatnak), hiszen nyakam tenném rá, hogy ez a hely sem másabb mint pl. egy szórakozóhely. Több lesz a ffi. mint a nő és a kedves hölgyeknek valahogy kezelniük kell a mindenféle közeledéseket. Bizonyos mennyiség felett szerintem érthető, hogy ez nem könnyű feladat. ... és minél többen vagyunk mi "kanok" annál nehezebb dolgunk lesz. Ezt talán mi generáljuk magunknak és igazából a hölgyekre nem lehet ezért neheztelni.

Egyébként töredelmesen bevallom, hogy voltam már én is "Mr. Copy/paste"... de mentségünkre szóljon, hogy ez is részese lehet egyes esetekben egy öngerjesztő folyamatnak... Lehet tisztességgel megírni egy levelet... sőt, meg lehet ezt tenni többször is... de ha beleun a folyamatos olvasatlanságba, vagy a megválaszolatlanságba valaki akkor érthető a copy/paste.
Félreértés ne essék, szerintem sem ez a helyes út, csak arra akartam kilyukadni, hogy mindkét oldal érthető valamilyen szinten.
luxusmilf#12018-05-14 23:42:23
Szia! 80-100 olvasatlan levelem van sztenderden mert egyszerűen nem érek a végére...sok férfitársad kizárólag formalevelet/sablonszöveget ír (többször próbáltam már itt szerencsét, rengeteg Mr copy/paste van itt.
Szerintem írj egyedi sorokat, túl sok nem kell, általában profil alapján döntünk, ahogy Ti férfiak is. Ezen felül sok nőtársam elvből nem örömpolgár, ezért mire odaérek hogy válaszolok az óriási levéláradatból addigra elfelejtem kinek írjak:)

[1-11]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1711BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3121Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba500Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1811Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2220Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba600Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.