hirdetés
Eropolis szerver parkja ma új helyre költözik. Várhatóan 18 óra 30 perctől néhány órán át egyáltalán nem lehet majd elérni Eropolist.
Simple vásárlói tájékoztatóEropolis hetero negyedének hírei

itt vagy: Eropolis > Hírek > Hetero negyed

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Márciusban költözünk

2019. március 13.

Eropolis szerverparkja márciusban másik helyre költözik.
Az áttelepítés-beüzemelés ideje alatt rövid időre kénytelenek lesztek nélkülözni minket, igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy minél rövidebb ideig tartson az üzemszünet.
Előfordulhatnak kisebb akadozások is, de mindenről időben, tájékoztatást fogunk adni.
[olvass tovább...]Nőnapi nőfaló

2019. március 7.

Ezúttal nem szóviccel, hanem képrejtvénnyel jelentkezünk a nőnap alkalmából, de ismét elnézést kérünk, a szó szerint faviccért. A megoldást lásd a végén :)
A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt. Manapság kissé felborultak a nemi szerepek, és nemcsak megjelenésben, hanem viselkedésben, szereposztásban is más már a nemek világa, mint régen volt. Sokak szerint minden belefér, sokak szerint ez nem jó irány, nagyon nem jó.
[olvass tovább...]Tavaszi szél

2019. március 7.

...vizet áraszt - a vízből már elegünk van, úgyhogy inkább a lengedező, langyos szellőre szavaznánk, amely felszárítja az influenza lázas izzadságát és kitisztítja a pórusokat, megpezsdíti ellustult vérünket...
...minden madár társat választ - na, ez a következő lépés, csakhogy nem megy az olyan egyszerűen...
...hát én immár kit válasszak? - merül fel a kérdés rögtön, de hogyan tudnánk eldönteni?
...te engemet, én tégedet - az még nagyjából megvan, hogy ki vagyok ÉN, de TE ki vagy, hol vagy, merre és hogyan keresselek?
...bújjunk egymás ágyékába...ööö...árnyékába - ezek az Eropolisos reflexek, ejnye... :)
...a zöld pántlika könnyű gúnya - no, egy gondolat bevillant erről...zöld gúnya...ez az!
...mert azt a szél könnyen fújja! - való igaz, egészen könnyen, csak pár kattintás, és 7-én, minden kedves lakónk, aki csütörtökön 0:00 - 24:00 között zöld gúnyát vásárol, 20 %-kal tovább bírja majd a gyűrődést!
Mit is jelent ez konkrétan?
[olvass tovább...]Karácsonyi örömködés

2018. december 23.

Mint minden évben, idén is eljöttek az év végi ünnepek, és ez annyira holtbiztos, mint az, hogy ilyenkor egy kis akció van Eropolisban, és az is, hogy sajnos nem lesz hó idén Karácsonykor.
Ha az örömpolgárság színe fehér lenne, kézenfekvő lenne elsütni, hogy mi ennek ellenére, mégis fehérbe borítjuk az ünnepeteket. De zöld a szín, ezért valami ilyesmit süthetnénk el, hogy ha lenne hó, a kerti fenyők is zöldek lennének alatta, de mivel ez nem túl frappáns, mégsem sütjük el. :-)
[olvass tovább...]Fekete Péntek, Zöld Hétvége

2018. november 22.

Bár az időjárás olyannyira kegyes hozzánk ezzel a novemberi tavasszal, hogy félő, Tél Apó nyugalmazott tábornok nyári gumikkal felszerelt gurulós szánnal érkezik pár hét múlva, mégsem a még mindig értetlenkedve zöldellő természetre gondoltunk most.

A jól ismert novemberi vásárlási őrület alkalmából rendezünk nektek egy örömpolgárzöld hétvégét (ugye van almazöld, Benetton-zöld, fűzöld, smaragdzöld, hát nálunk meg van az örömpolgárzöld...).

Miről is van szó pontosan?
[olvass tovább...]Sex Action újratöltve

2018. augusztus 31.

Na, nem arról szeretnénk hírt adni, hogy a 80-as évek vége ismert magyar "dirty rock" együttesének idősödő betyárjai állnak össze egy legeslegutolsó búcsúkoncertre, hanem a nyáron remélhetőleg begyűjtött, kielégítő mennyiségű pihenés-dózis után az őszi, kánikula-mentes, egészen másfajta hevületekre való kellemesebb átállás időszakáról és az őszi akciónkról lesz itt most nagyba' szó :-P
Ha meg szeretnéd tudni, hogy mit lehetne újratölteni,
[olvass tovább...]20 %-kal tüzesebben süt le a nyári nap sugára...

2018. június 13.

...az ég tetejéről az örömpolgárra.
Nem ám fölösleges sütnie oly nagyon,
A polgárnak úgyis nagy elege vagyon.
Szerelem tüze ég epedő szivében,
Úúúgy legeltetné szemét a fehérnépen...

Tenger virág nyílik tarkán körülötte,
De ő a Virágra szemét nem vetette;
Nem vetette, a szemét! De miért, kérdezte
Virág, ki az egésznek felét sem értette.

"Kukoricza János, ne légy Háry János!
Ne kukoricázz már, legyünk hamar páros!
Lemorzsolom csutkád, ide vele, nagy kan,
Van tenálad juhbél? Kérdezem én halkan..."

„Gyere ki, galambom! gyere ki, gerlicém!
A csókot, ölelést mindjárt elvégzem én;
Aztán a férjurad sincs itt a közelben,
Ne hagyd, hogy szeretőd halálra epedjen.”

Hagyd inkább, hogy repesszen, ha nem is halálra,
Az ég tetejéről az örömpolgárra.
Ja, hogy ezt már láttuk, abba kén' ezt hagyni,
S a lényeget, mi most jön, tovább olvasni.
[olvass tovább...]Vége a tavaszvárásnak, itt a friss húsvét!

2018. április 1.

Vagy a frisshús vét? ;-)
Tudtad, hogy a szó a hosszú negyvennapos böjtölést követően a hús újbóli magunkhoz "vételezését" jelenti? Te szoktál böjtölni ilyenkor? És ki az, aki friss húsra vágyik a hosszú nélkülözés után, a tavasz felcsillanó, szívet és ágyékot melengető, bizsergető napsugarai hatására?
Ha te is ebben a (nyúl)cipőben jársz, akkor...
[olvass tovább...]Március 15 - Forradalom és a kakasok

2018. március 15.

Nos, természetesen nem a mindenki által ismert történelmi tények felelevenítésével szeretnénk megemlékezni e jeles napon történt forradalmi megmozdulásról. Petőfit, akit állítólag nem a nemzetközi tradícióknak megfelelően kötött kokárdával indított reggel a forradalomba Júliája, szül. Fejér Pál honvéd őrnagyot, történészt és írót, aki Vasvári Pál néven lett a márciusi ifjak vezéralakjává, Jókay Móriczot ipszilonnal, aki írótársa froclizására, majd később Petőfi unszolására vette fel a Mór művésznevet és cserélte le a cikis nemesi y-t i-re, és akinek a regényeiből kedvenc olvasónaplóink tömegét írhattuk az iskolában :) , Irinyi Józsefet, aki Irinyi János testvére volt és megtartotta a családi tradíciókat: ő is kihúzta a gyufát, csak ő az elnyomó rezsim előtt... és a többi márciusi forró vérű forradalmár ifjak nevét és tetteit mind ismerjük már hallomásból.

[olvass tovább...]Időutazás

2018. február 27.

Figyelem! Itt az Eropolis Időhajó központi számítógépe.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a múlt legkisebb megváltoztatása a tér-idő kontinuum felborulását eredményezi, amelynek beláthatatlan következményei lehetnek és a jelenlegi idősík megszűnését eredményezi. Ezért kérjük, csak szemlélődjenek a múltban.
[olvass tovább...][1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-81]hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.