Úton 2.rész .... Erotikus történet

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 21

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Úton 2.rész .... Erotikus történet
#21 2017-12-03 11:28:19
Sziasztok <3 

Ma ismét egy erotikus mesét hoztam Nektek Elza kalandjait, aki nem ismerné keresse meg az elözö részt hozzá ;) Remélem ez is tetszeni fog és sok örömötöket lelitek az olvasásában. Jó szórakozást  <3 


Péter nem tudta levenni a tekintetét a két nőről ahogyan előtte össze voltak fonódva, Elza még mindig hangosan kapkodta a levegőt, Mónika pedig simogatta a ruhán keresztül mindenfelé. Pazar látványt nyújtottak, Péter kényelembe helyezkedett és a kemény farkát simogatta, lassan verte nem akart elélvezni, de nem bírta ki hogy ne nyúljon hozzá.

Mónika elkezdte Elza blúzát gombolgatni, s a finom csipkén keresztül halványan átrajzolódott a sötét bimbóudvar és a kemény bimbócska, amit egyből dörzsölgetni kezdett majd odahajolt és a finom anyagon keresztül csókolta s harapdálta. Elza úgy érezte elveszti a fejét soha nem volt még, hogy egy nő kényeztesse a testét tulajdonképpen eszébe se jutott, de most nagyon is élvezte a másik nő érintését. Másabb volt, mint mikor egy férfi érinti meg, de éppolyan fantasztikus és izgalmas. Az eddig átélt izgalmak, a buja női test közelsége, nagyon izgatóan hatott, Elza kíváncsian kezdte Móni formás testét megérinteni.

 Az elején szinte csak kíváncsian bizonytalanul épp csak az ujjhegyével érintette meg Mónika arcát, nyakát, mire a lány hevesen csókolni kezdte Elzát meglepte a hirtelen vadság, de nagyon felizgatta, érezni akarta a másik lány testét. Magát is meglepte mikor ez a gondolat végigszaladt rajta, de nem bánta nem érdekelte, meg akarta tapasztalni ezt a teljesen új élményt s érzéseket.

Móni elkezdte lefejteni a ruhát Elzáról, gyorsan lekerült a földre a selyemblúz s került lefelé a csipkés melltartó ahonnan a gúzsba fogott szép nagy cickók vidáman pattantak ki és simultak bele Móni kezébe. Aki elkezdte őket gyúrni, dörzsölgetni, csókolta és falta őket, Elza hangosan nyöszörgött, majd elkezdte Ö is felhúzni a másik lány pólóját Ö is akarta érezni milyen a másik lány feszes melle milyen lehet mikor egy idegen nő mellbimbója megkeményedik a szájában.

 Már nem a kanapén ültek, hanem álltak mind a ketten és úgy simogatták kóstolgatták egymást, Péter továbbra is szemben ült velük és csodálattal nézte a 2 lány heves erotikus játékát, élvezte az elő műsort közben a kemény farkát lassan simogatta.

A lányokról lassan lekerült az összes ruhadarab Elza lucskos bugyiját Móni Péterhez dobta, aki izgatottan temette arcát a finom ruhadarabba, de szeme a lányokon maradt.

Elzában már semmi kétség nem maradt érezni és élvezni akarta ezt az éjszakát a fiatal pár társaságában, tudta olyan élményekben lesz része, amiben eddig soha nem volt. Furcsa és nagyon izgató volt a másik nő testét éreznie. Nem tudtak betelni egymás testével csókolták már mindenhol egymást nemcsak forró nyelvcsatákat váltottak, hanem kölcsönösen kalandoztak egymás testén is.

Mónika letérdelt Elza elé, akinek az egyik lábát feltette a kanapéra és úgy kezdte el elsőnek finoman nyalni a lány csiklóját majd kezdte ujjazni, is Elza lába egyre jobban remegni kezdett és ö is érezni akarta vajon milyen íze lehet a másik lánynak. Amikor már úgy érezte nem bírja tovább, eltolta magától Mónit és letérdelt vele szembe csókolni kezdte a lányt érezte saját izét ahogyan csókolóztak, közben lenyúlt és a kezével ujjazni kezdte. 

Aki erre hamarosan nyöszörögni kezdett. Elza átvette teljesen az irányítást és a kezdeti bizonytalanság már tüzes szenvedély volt, Ö is akarta kóstolni partnerét és finoman végigfektette a szőnyegen és most Ö temetkezett a vendéglátója combjai közé. Elkezdte a kezével dörzsölni a lány punciját, szeméremajkait majd finoman bedugta az ujját a hüvelyébe izgalmasnak találta, ahogyan nedvesen lucskosan tágulni kezdett majd odahajolva a keze mellett nyalni kezdte szopogatta a csiklóját nyelvével körkörösen játszott rajta.

Nem tudta abbahagyni Móni puncijának ujjazását, már 2 ujja is a lányba volt, de érezte még enged az Neki, a lány hangosan nyöszörgött, ahogyan kényeztette. A keze ütemesen járt benne megbűvölten nézte, hogy a gyönyörű rózsaszín csikló hogyan telik meg vérrel, már 3 ujjal volt benne a lányban. Tisztára fel volt izgulva az élmény, ahogyan reagál a másik női test, ahogyan remeg s vonaglik alatta. Elza is nagyon éhes lett már nem volt elég a látvány, ahogyan izgatta a másik nőt, hanem kihúzta az ujjait belőle és elsőnek a hanyatt fekvő lány arca fölé térdelt, akit nem kellett biztatni azonnal falni kezdte az előtáruló finom puncit miközben a két kezével Elza nagy formás fenekét simogatta. 

Elza úgy érezte nem bírja már sokáig, hamarosan előredőlt hogy hozzáférjen a másik lány kéjbarlangjához és Ö is ismét kényeztethesse Mónika, aki az érintések hatására izgatottan emelgetni kezdte a csípőjét a vágytól szinte reszketett. A két nő finoman hosszan nyalta egymást szopogatták a finom vérrel telt csiklókat. Elza nem sokára azt vette észre, hogy Móni egyre jobban kapkodja a levegőt egyre hangosabban kezd zihálni, mígnem egy hosszú artikulátlan nyögéssel elélvezett alatta, hihetetlen élmény volt ez. 

Érezte a lány remegését a testén, ahogyan egymáshoz ért a bőrük, látta, ahogy a csiklója kőkemény és hiperérzékeny lett nagyon óvatos szinte simogató mozdulatokkal alig érintve folytatta a lány nyalását iszonyatosan élvezte azt az új élményt, de érezte, hogy már Ö sem igazán tud koncentrálni. Móni hamarosan észhez tért annyira hogy levegőt kapkodva, de folytatta a kényeztetést.

Elza érezte, hogy egész testét szép lassan forróság önti el tekintete elhomályosult, izmai megfeszülnek, kapkodva szedte a levegőt már nem tudott koncentrálni csak mintha egy burokba lenne és ez a burok felrobban, kiszabadul belőle teste szinte görcsösen rángatódzott Mónika testén, száján, ahogyan kéjjel jutalmazta. Arcát Móni hasára simította és úgy kapkodott levegő után érezte, hogy a lány simogatja fenekét, a hátát. Hamarosan remegő tagokkal megfordult és a lánymellé bujt a szőnyegen ölelték, simogatták és csókolták egymást.

 

Péter szinte majdnem leesett a kanapéról, annyira előredőlt ahogy élvezettel nézte a két lány műsorát, tudta hamarosan Ö kerül sorra, és mennyei örömöket fog átélni, de tudta Mónikának szüksége van néha egy női érintésre ölelésre, de utána olyan jutalomba van része amiről a legtöbb férfi csak álmodozik …… 

Köszönöm, hogy elolvastad és remélem várod a folytatást  <3 

4 hozzászólás |

Hozzászólások

angel#21#4 2018-08-16 08:57:57
Nagyon tetszett! <3 
Várom a folytatást. :* 
torquay#21#3 2017-12-05 16:58:40
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/1/USRf_15b78d5/010fd1.jpg
Kedves Szilvi(ke)!  :pirul: 

A #2 kommentnél *HIRTELENJÉBEN* azt olvastam: *RÉMES* darab!  :/  :D 

Aztán láttam, hogy *REMEK* van odaírva!  :napersze: 

Hiába, no...  :sir: 

A szex(uális tárgyú dolgok) a pasik agyában RÖVIDZÁRLATOT OKOZ(hatnak)!  :P   :D  :D  :D  :D  :D 

Egyébként *NAGYON IZGALMAS*  ;) a MŰ!

Elképzeltem, mi van akkor, ha A NŐI VÁLTOZATÚ PORNÓ (az írásodból megalkotva) alatt egy kellemes női hang is alámondja a LÁTVÁNY-t! (Azaz, amit írtál...)
 :)  :)  :)  :)  :) 

 <3  <3  <3  <3  <3 

 :* 
(10/10)  :pirul:  :napersze: 
sensualman#21#2 2017-12-03 15:48:33
Remek darab! Köszönjük! Kérlek, folytatsd!
stirlingarcher#21#1 2017-12-03 11:52:40
Naná  :D 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2510BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba63120Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba310Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba300Eropolis hivatalos maszti szobája

#sopronisub100soproni többes gyertek dugjatok szét
Ajánlott szobák
#homo_szoba2920Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2820Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#utazzunk55100Sofőröm-készséges segítőm
Ajánlott szobák
#profi_csajok500Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1110Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.