hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóCsalódás csalódás hátán

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > sextusbones > 1


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


sextusbones blogja


A sokadik blog keresgélésről :D
Indítok egy sokadik blogot a keresgélésről és az azáltali csalódásokról. Tudom, hogy sok ilyen van de ki kell írnom magamból nekem is :( De lehet, hogy vidámabb dolgok is lesznek :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Csalódás csalódás hátán
#1 (2018-05-08 13:39:14)

Hát mégiscsak kiírom magamból a dolgokat. Most sok hét keresgélés után kezd körvonalazódni, hogy sajna nem változott itt sokminden de még mindíg valamiért keresgél az ember és nem adja fel. Közben kirándultam egyet a facebook környékére is de ott rájöttem még több a kamu ember vagy a z olyan aki nem tudja értelmezni mit írok ki. Pár héttel ezelőtt egy egész éjszakát rászántam, hogy találjak valakit. Több beszélgetés is befulladt mert ha egy kicsit is komolyabbra fordul a dolog a másik fél azonnal kilép. Rengeteg a fénykép gyüjtő is ami még idegesítőbb. Nem adom fel még próbálkozok de egyre kevesebb lelkesedéssel sajnos :(

11 hozzászólás |

Hozzászólások

esther
#11 (2018-05-14 13:16:30) |
#perzselo-vagyak: 

Jééé, mik vannak?! :o   Azaz hogy nincsenek, mert ugye nem lesz belőle semmi ( pont mint itt). :D 
pandora
#10 (2018-05-12 02:46:46) |
#perzselo-vagyak: 
Komolyan semmit sem veszünk. ;) :vigyor: 
sextusbones
#9 (2018-05-12 02:43:16) |
Igen azt én is értem ha valakinek nem vagyok szimpi. Nem mindenkinek jöhetek be, ahogy fordítva is van ilyen de azért ezt meg lehet mondani. A kedvencem a küldjél képet és utána se kép se hang. Face-en már nem ismerkedem mert az tényleg mindennek az alja. Valóban rámegy mindenki egy netről letöltött képre, illetve bárkire akinek rés van a lába között. Ha egy ork lenne azt is meg tudnák magyarázni, hogy jól néz ki :)
perzselo-vagyak
#8 (2018-05-11 22:27:24) |
#pandora: Erről mi már beszéltünk, de az hogy nem tetszik valaki, az nem mentség arra hogy eltűnjön egy beszélgetésből. El lehet kulturáltan köszönni, lehet hivatkozni arra hogy más az elképzelés, vagy hogy most nem akar ilyen jelegű kapcsolatot, és annyi.
De csak eltűnni, az genyóság, mert  a másik megérdemli a lezárást. Akkor is ha esetleg nem esik jól.
Jut eszembe nagyon eltűntél!  Más volt az elképzelés?  :D  :D  :D  (Vicc volt, komolyan ne vegyétek!)
perzselo-vagyak
#7 (2018-05-11 22:22:15) |
#esther: Meglepően sok szexcsoport van a Facebookon. 99%-ban mindenre (tényleg mindenre, még egy pasi által kirakott női aktra is) rámozduló farokvezérelt agyhalottak, és 1% nő aki a 99%-nyi agyhalott pasas ajnározásában fürdőzik.

Lehet akármilyen randa, slampos, rendetlen, igénytelen szutyok, ott biztosan akad pár száz hapsi aki manöken-szintre tornázza az egoját.

De szexelni még senki sem szexelt, bár vannak próféciák olyanokról akik eljutottak a randiig.
pandora
#6 (2018-05-11 19:23:14) |
#sextusbones: 
Azért én ketté választanám a dolgot.
Aki nem megy el egy megbeszélt randira ahol az utcán várod, az a legnagyobb bunkóság amit tehet valaki.

Viszont ha chat vagy levelezés közben lép le, akkor nem tetszettél neki és nem akarta megmondani, ez szimpla történet, nincs benne semmi, nem tetszhet mindenki mindenkinek, ebben nem látok kivetnivalót.

Még ha azért is vagyunk itt hogy partnert találjunk, az nem jelenti azt, hogy bármilyen megfelel. ;)
Biztosan neked is vannak olyanok akik nem tetszenek, attól még nem vagy kamus.

A fb-n nem ismerem ezt az ismerkedősdit, de szerintem mindenütt alacsony az átlagos színvonal. Vagy szellemileg, vagy külsőileg. Ritka hogy minden passzoljon, ezért is a sok lelépés és sikertelen randi. Türelem kell hozzá. :)
sextusbones
#5 (2018-05-10 09:26:13) |
#pandora: Szia. Face-en van kamuprofil elég sok. Igazából nekem is van egy rendes és egy olyan amivel csak olyan oldalakra vagyok felíratkozva ahpl nem feltétlen szeretném ha tuudnák, hogy én ott keresgéélgetek. Sajna a Face algoritmusa akkor is kidob ismmerősödet ha a képed egyezik egy másik profiloddal. Ettől nem tartom magam kamunak mert ismerkedéskor azonnal küldök képet. Én nyitottan állok mindenkihez aki nem jön be esetleg annak megmondom. Inkább arra értem a kamut, hogy meg van beszélve egy találkozó, szabaddá teszem magam el is megyek majd ücsörgök fél órát, persze telefonszám ki van kapcsolva üzenetre nem válaszol. Vagy azt, hogy ha komolyra fordulna a dolog lelép chatből vagy nem ír több levelet. Ezt nem értem, hiszen azért vagyunk itt, hogy partnert találjunk :( A Facen amúgy vannak ilyen zárt csoportok de senkinek nem ajánlom mert a szinvonal rémület alacsony. Nem mintha sokat képzelnék magamról de azért legalább pár szót lehessen beszélgetni :D
pandora
#4 (2018-05-09 18:42:01) |
#borzaslany: 
Hogy miket nem tudok meg! :D Fogalmam sem volt. :vigyor: 
borzaslany
#3 (2018-05-09 18:28:38) |
#pandora: van a facenak valami szex változata is..... de ezt nagyon rég láttam egyszer.....
pandora
#2 (2018-05-09 13:06:11) |
#esther: 
Ja, ezen a fb-dolgon én is meghökkentem. :o  Egyrészt ott hogyan lehet szexpartnert keresni, másrészt ott hogyan lehet valaki kamuember. :) Persze lehet álprofilt csinálni, de az elég nyilvánvalóan látszik hogy nem igazi.

Kicsit megint úgy érzem, hogy a "kamuember" fogalma összemosódik azzal, akinek a másik nem tetszik és azért nem akar tőle semmit, és a "képgyűjtögető" fogalma összemosódik azzal, hogy miután meglátta a másik fotóját, egyszerűen nem tetszett neki és érdektelenné vált. 
Ettől még nem mondanám valakire hogy kamu, mert a másik ember nem tetszik neki. Van ilyen, nem szabadna máshogyan kezelni mint ami.

esther
#1 (2018-05-09 07:29:56) |
A fb-on is lehet szexpartnert keresni?? :o Vagy hogy érted, hogy "nem tudja értelmezni, mit írok ki"?

Hasonló témáról szól alattad a ketrecben pandora legutolsó blogbejegyzése: Ghosting címmel. Ott is ezt az eltűnés jelenséget vesézzük. Talán olvasd át, hátha sikerül pár kérdésre választ találnod. :) 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.