Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
Mit szeretsz csinálni?
Ez az a kérdés, amitől feláll a szőr a hátamon. :( 

De sokszor hangzik el errefelé!!! Általában eme kérdés az, ami után végképp tudatosul bennem, hogy ma sem volt jó ötlet bekapcsolnom a privit. Egyszerűen nem hiszem el, hogy hogyan képes egy pasi ezt a kérdést komolyan feltenni. Vajon kapott erre valaha is értelmes választ nőtől?! 

Mert mi nők nem *valamit* szeretünk csinálni...hanem *valakivel* valamit szeretünk csinálni ugyebár... És az hogy az pontosan mi, azt annak a valakinek a személye, kisugárzása, és a pillanat varázsa fogja eldönteni. Mert még mindig nem vibrátort vagy robotot keresünk. Ha ilyen egyszerű lenne...azt pasi nélkül is meg tudjuk oldani, parádés kínálat van a szex shopokban. ;)

Általában erre kihátrálok a beszélgetésből. De a napokban egyik éjjel ráértem, a kisördög is belém bújt...hát kihoztam a beszélgetésből amit lehetett.   :P 

Amikor elhangzott a bűvös kérdés, hogy vajon mit szeretek csinálni, azt válaszoltam, az partnerfüggő...kinél ezt, kinél azt. 

- Ha érdekel - tettem hozzá - elmesélem hogy pl. a legutóbbi barátommal mit szerettem a legjobban csinálni. 

- Wáááááá....az szuper - lelkesedett chat-partnerem. - És mi volt az???

- Imádtam a heréit kínozni. - huhhh ahogy elképzeltem hogy most elképzeli...jólesett a májamnak...kicsit gondolkodott, de folytatta a kérdezősködést.

- Úgy kicsit masszírozni? - próbált terelni.

- Dehogyis. Megmarkolni, összelapítani, nyújtani, tűket beleszúrni, gúzsba kötni, megkarcolni, megcsavarni... - jajjj az a Kisördög, csak most kezdtem belejönni. :D

- És nem fájt neki? - kérdezte remegő betűkkel. ;)

- Dehogynem. De azt kérdezted én mit szerettem csinálni...ha gondolod egészen részletesen elmesélem mit hogy bírt. - szerencse hogy nem volt kamera mert szakadtam a röhögéstől.

Előbb hosszú gondolkodás a túloldalon, szinte látni véltem a fájdalmas arckifejezést amint beszélgetőpartnerem elképzeli a hallottakat...aztán az addig baromi lelkes partnerjelöltemnek hirtelen aludnia kellett menni, merthogy másnap korán kell kelnie és hát folytassuk holnap, abban maradtunk.

Azóta sem hallottam felőle. :) :D  :napersze: 

Ennyit a tárgyiasításról meg az általánosításról...

Na kérdezze csak meg valaki mit szeretek csinálni...  :D  :D  :D 

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420160322021722.png
22 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.